Meghalt egy férfi a Glastonbury fesztiválon

Written by Big'itsTome

2023.07.25.

Vasárnap hajnalban meghalt egy látogató a britek ikonikus fesztiválján, a jelenleg is tartó Glastonburyn. A rendőrséget és a mentőket kicsivel négy óra előtt riasztották a fesztivál területére egy férfihoz, aki végül a helyszínen meghalt – számolt be róla a Manchester Evening News.

A negyvenes éveiben járó férfi halálának okáról nem osztottak meg bővebb információkat, csupán azt, hogy a fesztivál területén található egyik ösvény mentén halt meg, gyanús körülmény nem merült fel. A rendőrségi közlemény szerint „orvosi incidensként” kezelik az ügyet, és bár idegenkezűség nem merült fel, a rendőrség vizsgálja a halálesetet.

A britek legnagyobb fesztiválja szerdán kezdődött, vasárnapig tart. A rendőrség ma reggel kiadott közleménye szerint a hatóságok négy nap alatt 107 bűncselekményről vagy kihágásról szereztek tudomást a fesztivál területén, 33 embert tartóztattak le. 24 rablás, 19 droggal kapcsolatos visszaélés, 17 erőszakos összetűzés és öt esetben szexuális zaklatás ügyében intézkedtek a rendőrök, három esetben pedig illegális fegyverbirtoklás miatt indítottak eljárást.

Forrás: hir24

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük