Pioneer DDJ-FLX6 GT TESZTELTÜK!!

Written by Big'itsTome

2023.05.05.

Bemutatjuk a DDJ-FLX6-GT 4 csatornás DJ vezérlőt

A DDJ-FLX6-GT friss dizájnja a teljes méretű jógakerekek új megjelenését, grafit színét és fém textúráját a tetején, valamint gumírozott külső gyűrűjét hozza a jobb játszhatóság érdekében. Az új eszköz támogatja a VirtualDJ-t (a licenc külön kapható), és fenntartja az ingyenes kompatibilitást a rekordboxszal és a Serato DJ Pro-val. A TRAKTOR PRO 3 a leképezési fájlok letöltése után használható.

A DDJ-FLX6-GT kezelőszerveinek elrendezése megegyezik az elődjével, és megfelel a szabványos CDJ + DJM klubbeállításoknak, így intuitívan játszhat.

A frissített eszköz a VirtualDJ-vel kompatibilis (a licencek külön kaphatók), amely a rekordbox Core csomag és a Serato DJ Pro ingyenes használatát is kínálja. A DJ vezérlőhöz a Serato FX Pack, a Pitch ‘n Time DJ Expansion Pack és a kiadandó TRAKTOR PRO 3 TSI fájl licenckulcsai is tartoznak.
A beépített hangkártyának köszönhetően csak csatlakoztassa a DDJ-FLX6-GT-t USB-kábellel egy kompatibilis szoftvert futtató laptophoz, és máris elkezdheti a DJ-zést.

FŐBB JELLEMZŐK:

Jog Cutter profi hangzású scratch effektek készítéséhez, egykezes

Kapcsold be a Jog Cutter* funkciót, és amikor mozgatod a jog wheel-t, professzionális scratch effekt lesz érvényes az adott decken használt legutóbbi Hot Cue vagy lejátszási pozícióra. 10 különböző scratch minta létezik, és átválthatsz egyikről a másikra a lejátszófej pozíciójának mozgatásával a jog tárcsa kijelzőjén, hogy a használni kívánt scratch szöge felé mutasson. Ha leveszed a kezed róla, a szám lejátszása a szokásos módon folytatódik a Hot Cue pozícióból.

A Sample Scratch segítségével kreatív hangokat hozhatsz létre kedvenc hangjaiddal

A rekordbox Sample Scratch pad üzemmódja lehetővé teszi, hogy kiválaszthasd a sampler-höz rendelt hangokat, és betöltsd azokat a deckre. Tehát, ha élő remixet szeretnél készíteni egy számból, vagy egyszerűen csak textúrát szeretnél adni a zenéhez, akkor scratchelheted kedvenc hangjaidat. Ha Serato DJ Pro-t vagy VirtualDJ-t használsz, a Scratch Bank^ segítségével mintákat indíthatsz a Performance Pads megnyomásával.

Egyéb jellemzők

  • USB busz tápellátással
  • Beépített hangkártya (audio interfész)
  • Performance Pads
  • Osztálynak megfelelő (nincs szükség illesztőprogramra)

^A Jog Display, a Jog Cutter, a Sample Scratch, a Scratch Bank és a Plug and Play kompatibilitás nem érhető el a TRAKTOR PRO 3-ban.

A teljes méretű jog tárcsák valamint a trackek/dalok pozícióját mutató kijelző(track position display) egyszerűvé teszik az előadást

A Pitch bend vezérlés és a scratchelés természetesnek tűnik a DDJ-FLX6-GT-n a nagy jog tárcsáknak köszönhetően, amelyek mérete megegyezik a zászlóshajó CDJ-3000 multilejátszóéval. Mindegyik rendelkezik On Jog Display^ funkcióval, így figyelemmel kísérheted a lejátszófej helyzetét, a külső gyűrű új gumírozott felülete pedig sokkal jobb érzést ad – különösen Pitch bend vezérléskor.

A VirtualDJ támogatása

A VirtualDJ kompatibilis a frissített eszközzel (a licencek külön kaphatók), amely a rekordbox Core terv és a Serato DJ Pro ingyenes használatát is kínálja. A DJ-vezérlőhöz a Serato FX Pack és a Pitch ‘n Time DJ Expansion Pack licenckulcsai is hozzátartoznak. A DDJ-FLX6-GT-t pedig használhatod a TRAKTOR PRO 3-mal a TSI fájl letöltésével.

A beépített hangkártyával mindössze annyit kell tenned, hogy USB-kábellel csatlakoztatod a DDJ-FLX6-GT-t egy kompatibilis szoftveralkalmazást futtató laptophoz, és el is kezdheted azonnal a DJ-zést.

Egyesítsd az FX-et a dinamikus váltáshoz egyik sávról a másikra egyetlen műveletben

Tedd drámaivá szettjeidet, hiszen könnyedén összekeverheted a különböző zenei stílusokat ezzel az innovatív funkcióval. Nem számít, mi a következő szám BPM-je vagy hangneme, bármikor létrehozhatsz egy izgalmas átmenetet. Egyszerűen nyomd meg a gombot az effekt aktiválásához, majd forgasd el olyan gyorsan vagy lassan, ahogyan csak szeretnéd, hogy elkezdd felépíteni a feszültséget a zenében. A kiválasztott effektmintától függően előfordulhat, hogy a szám hangmagassága emelkedni kezd, miközben a pergő minta rövidebb időközönként aktiválódik, amíg készen nem állsz a következő dal elindítására. Ha újra megnyomod a gombot, az effekt feloldódik – és ha a beállításokban kiválasztasz egyet, egy másik minta indul el a szám befejezéséhez, így egyszerűen megnyomhatod a lejátszás gombot a másik decken, hogy átvezesd a következő dalra vagy zenei műfajra.

8 Merge FX minta-előbeállítás közül választhatsz (4 közül, ha VirtualDJ-t, TRAKTOR PRO 3-at vagy Serato DJ Pro-t használsz), és használhatod saját mintáidat is. Ha rekordboxszal DJ-zel, mindent testreszabhatsz.
Választhatsz 41 típusú effekt közül a 4 kategóriában, amelyek egy Merge FX-et alkotnak (FX összeállítás, Build Sample, Release FX és Drop Sample), és kombinálhatod őket több mint 9000 különböző minta létrehozásához. Mindezen felül elmenthetsz 8 saját mintát, és az eszköz FX Select gombjával bármikor előhívhatod őket, amikor egyedi mixet szeretnél csinálni.

  

Jog Cutter profi hangzású scratch effektek készítéséhez, egykezes

Kapcsold be a Jog Cutter* funkciót, és amikor mozgatod a jog wheel-t, professzionális scratch effekt lesz érvényes az adott decken használt legutóbbi Hot Cue vagy lejátszási pozícióra. 10 különböző scratch minta létezik, és átválthatsz egyikről a másikra a lejátszófej pozíciójának mozgatásával a jog tárcsa kijelzőjén, hogy a használni kívánt scratch szöge felé mutasson. Ha leveszed a kezed róla, a szám lejátszása a szokásos módon folytatódik a Hot Cue pozícióból.

A frissített dizájn grafit színnel kifinomult megjelenést kölcsönöz.
A DDJ-FLX6-GT kezelőszerveinek elrendezése megegyezik az elődjével, a klubszabvány CDJ + DJM beállítását visszhangozva, így könnyedén keverhetsz szetteket. Az új matt szürke karosszéria és a jog tárcsák grafit színe kifinomult megjelenést kölcsönöznek neked, bárhol is játszol.

 

Sajtó Közlemény

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük