Ha szombat, akkor irány a Nineties Dance Club!

Written by Big'itsTome

2022.09.07.

Megnyitotta kapuit Berettyóújfalu legújabb és legnagyobb szórakozóhelye, a Nineties Dance Club. A 90-es évek hangulatát idéző bulihely minden szombaton 21:00-órától másnap 04:00-ig várja a kikapcsolódni vágyókat. A nyitás részleteiről Balogh Sándor tulajdonost kérdeztük.

Nineties dance club Berettyoujfalu04Nineties dance club Berettyoujfalu01

– Hogyan jött az ötlet, hogy diszkót nyiss Berettyóújfaluban?

Nem áll tőlem messze a dolog, hiszen a barátaimmal már a 80-as évek végén is tartottunk hasonló rendezvényeket a környező településeken és Berettyóújfaluban is, például az Agorában. Azt a minőséget és azt a feelinget szerettem volna visszahozni, és mindent elkövettem annak érdekében, hogy ez meg is valósuljon. Nem volt egyszerű dolog összegyűjteni az akkori fény- és hangtechnikai berendezéseket – a nyolckarú központi fényt például a siófoki Palace Disco-ból sikerült megszereznem – de az eredmény minden fáradozást megért, remélem minél többen élvezik majd.

– A  Nineties Dance Club  Berettyóújfaluban a Vállalkozó út 17. szám alatt, a volt ELZETT mellett lévő ipari parkban található. Miért épp erre a helyre esett a választásotok?

Nem szerettük volna, hogy probléma adódjon a hajnalig tartó hangos zene miatt. Úgy gondoljuk, így mindenki jól jár; a lakosságot nem zavarjuk, viszont a városból akár gyalogosan is hamar elérhető a szórakozóhely, a környező településekről érkezőket pedig tágas parkolóval várjuk.

Nineties dance club Berettyoujfalu06Nineties dance club Berettyoujfalu08

– Melyik korosztályt céloztátok meg?

Habár a a nevünk – Nineties Dance Club – és a hely hangulata is a 90-es éveket idézi, bármelyik korosztály előtt nyitva állunk, igyekszünk alkalmazkodni az igényekhez. Azt tapasztaljuk, hogy a huszonévesek is szívesen táncolnak Dr. Alban, a Scooter, Madonna vagy a Milli Vanilli számaira. Italválasztékunkkal is igyekszünk minél szélesebb réteget kiszolgálni, így a fröccs boroktól kezdve a koktélokig mindenféle itallal szolgálunk, és tulzás nélkül mondhatjuk, hogy a fesztiválokon és nagyvárosi szórakozóhelyeken megszokott borsos árak töredékéért.

Nineties dance club Berettyoujfalu13

– A diszkók egyelőre INGYENESEN látogathatók, terveztek-e ezen kívül belépőjegyes koncerteket vagy egyéb rendezvényeket?

Temészetesen, több fellépő zenekar is szerepel már a terveink között, de ezen kívül szívesen vállalunk zártkörű leány- vagy legénybúcsút, eljegyzést, születésnapot, céges-, csapatépítő bulit vagy karácsonyi, szilveszteri partyt. Ezzel kapcsolatban szombatonként 21 órától személyesen, vagy a ninetiesdanceclub@gmail.com email címen lehet egyeztetni.

Kiszakadnál egy kicsit a szürke hétköznapokból?

Kiengednéd végre a fáradt gőzt a barátokkal?

Egy hatalmas bulira vágytok?

Nineties dance club Berettyoujfalu07Nineties dance club Berettyoujfalu10

Akkor vár Benneteket a Nineties Dance club hatalmas tánctérrel, egyedi fény és hangtechnikával, a 90-es évek hangulatával!

Óriási italválaszték, szolíd árakon!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük